Foraje Puturi Apa Albestii de Arges

     Executam foraje puturi apa, denisipari puturi, piloti forati, puturi absorbante si alte lucrari care au legatura cu domeniul nostru de activitate in Comuna Albestii de Arges

     In Judetul Arges se pot executa foraje de toate tipurile, structura geologica a solului fiind compusa din argile, luturi si nisipuri , dar si soluri dure cu prundisuri,  formatiunii calcaroase si chiar roci. In Judetul Arges se poate fora cu oricefel de utilaj, de la utilaje actionate manual si pana la utilaje hidraulice cu circulatie de fluide.

     Din puturile forate in Albestii de Arges din judetul Arges se pot obtine debite de apa cuprinse intre 1000 si 2500 de litrii pe ora dintr-un put de mica adancime, intre 3000 si 5000 de litrii apa extrasi pe ora dintr-un foraj de medie adancime si intre 5000 si 25000 de litrii extrasi pe ora dintr-un put de mare adancime. Debitele pot fi determinate de adancimea forajelor si de numarul de panze freatice captate.

     Sunt si cateva zone din Judetul Arges unde sunt probleme cu nisipurile fine din panzele freatice acvifere, dar aceasta problema se rezolva in zonele respective cu o impachetare mai riguroasa de margaritar in cazul puturilor de medie si mare adancime si cu un filtru screen suplimentar in cazul puturilor de mica adancime

     Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

     Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro