Foraje Puturi Adunati

     Foraje puturi, denisipari si piloti in  Adunati Judetul Prahova

   Executam foraje puturi apa, denisipari puturi, piloti forati, puturi absorbante si alte lucrari care au legatura cu domeniul nostru de activitate in Adunati Judetul Prahova

Ce fel de foraje se pot executa in Adunati Judetul Prahova

   In Adunati Judetul Prahova se pot executa foraje de toate tipurile, structura geologica a solului fiind compusa din argile, luturi si nisipuri , dar si soluri dure cu prundisuri,  formatiunii calcaroase si chiar roci. In Adunati Judetul Prahova se poate fora cu orice fel de utilaj, de la utilaje actionate manual si pana la utilaje hidraulice cu circulatie de fluide.

Ce debite pot fi obtinute din forajele executate in Adunati Judetul Prahova

   Din puturile forate in Adunati Judetul Prahova se pot obtine debite de apa cuprinse intre 1000 si 2500 de litrii pe ora dintr-un put de mica adancime, intre 3000 si 5000 de litrii apa extrasi pe ora dintr-un foraj de medie adancime si intre 5000 si 25000 de litrii extrasi pe ora dintrun put de mare adancime. Debitele pot fi determinate de adancimea forajelor si de numarul de panze freatice captate.

Problemele si rezolvarile cu forajele executate in zone dificile dpdv geologic

   Sunt si cateva zone din Adunati Judetul Prahova unde sunt probleme cu nisipurile fine din panzele freatice acvifere, dar aceasta problema se rezolva in zonele respective cu o impachetare mai riguroasa de margaritar in cazul puturilor de medie si mare adancime si cu un filtru screen suplimentar in cazul puturilor de mica adancime.

Trebuie luat in calcul si faptul ca, in anumite zone din Adunati Judetul Prahova forarea unor puturi de mica, medie sau mare adancime nu se poate realiza decat cu utilaje performante din cauza structurii geologice a solului (prundisuri, roci, stanci, sisturi, gresii etc)

   Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro