Foraje puturi apa judetul Arges


Harta-judetului-Arges-624x985
     Judetul Arge este situat in Muntenia, in partea central-sudica a tarii si se invecineaza cu judetele Sibiu, Brasov, Dambovita, Teleorman, Olt si Valcea. Are o suprafata de aproximativ 682631 ha , fiind al 11-lea judet ca marime din tara si este compusa din 577 de Sate,  95 de Comune, 4 Orase si 3 Municipii, resedinta de judet fiind la Pitesti.

     Relieful este proportional repartizat, coborand in trepte de la nord la sud, de la altitudinea de 2500 metrii pana la 160 de metrii. Dealurile ocupa 55 % din suprafata judetului , muntii 25 % si campiile 20 %. In Judetul Arges regasim cel mai inalt varf din tara , Varful Moldoveanu cu o inaltime de 2544 de metrii.

 

          Solul in Judetul Arges.

     In Judetul Arges se gasesc diferite tipuri de soluri, incepand cu solurile alpine pana  la soluri de lunca. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

     In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Arges

     Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Arges se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii si asta mai ales din cauza reliefului predominant deluros si montan.

     Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

     Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

     Putem executa in Judetul Arges: Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

     Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

     Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

     Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime , foraje puturi de medie adancime , foraje puturi de mare adancime ,  denisipari puturi , denisipari puturi de mica adancime , denisipari puturi de medie adancime , denisipari puturi de mare adancime , foraje de epuisment , piloti forati , puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

 

 

Albestii de Arges
Pitesti
Mioveni
Costesti
Topoloveni
Stefanesti

Albeştii de Muscel
Albota
Aninoasa
Arefu
Băbana
Băiculeşti
Bălileşti
Bârla
Bascov
Beleţi-Negreşti
Berevoeşti
Bogaţi
Boteni
Boţeşti
Bradu
Brăduleţ
Budeasa
Bughea de Jos
Bughea de Sus
Buzoeşti
Căldăraru
Călineşti
Căteasca
Cepari
Cetăţeni
Cicăneşti
Ciofrângeni
Ciomăgeşti

Campulung
Coşeşti
Cotmeana
Cuca
Davideşti
Dâmbovicioara
Dârmăneşti
Dobreşti
Domneşti
Drăganu
Dragoslavele
Godeni
Hârseşti
Hârtieşti
Izvoru
Leordeni
Lereşti
Lunca Corbului
Mălureni
Mărăcineni
Merişani
Miceşti
Mihăeşti
Mioarele
Miroşi
Morăreşti
Moşoaia
Mozăceni
Muşăteşti
Negraşi
Nucşoara
Oarja
Pietroşani
Cocu
Curtea de Arges
Poiana Lacului
Poienarii de Argeş
Poienarii de Muscel
Popeşti
Priboieni
Râca
Răteşti
Recea
Rociu
Rucăr
Sălătrucu
Săpata
Schitu
Slobozia
Stâlpeni
Ştefan cel Mare
Stoeneşti
Stolnici
Şuici
Suseni
Teiu
Tigveni
Ţiţeşti
Uda
Ungheni
Valea Danului
Valea Iaşului
Valea Mare-Pravăţ
Vedea
Vlădeşti
Vultureşti
Corbeni
Corbi