Foraje puturi apa Bacau


Harta-judetului-Bacau-624x498       
    Foraje puturi denisipari in Judetul Bacau

     Judetul Bacau.

   Judetul Bacau este situat in partea de nord-est a tarii, avand o suprafata de 6.603 km² si o populatie de aproximativ 722.000 locuitori. Judete vecine sunt: la est judetul Vaslui, la sud judetul Vrancea, la vest judetul Covasna si judetul Harghita, iar la nord judetul Neamt.

   Judetul este compus din 3 municipii, 5 orase si 85 de comune. Municipiul Bacau este resedinta de judet, alte localitati importante fiind Onesti, Comanesti, Moinesti, Buhusi, Slanic Moldova, Targu Ocna si Darmanesti.

 Solul in Judetul Bacau.

   In Judetul Bacau se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

    In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Bacau

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Bacau se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

  Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Bacau : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Comanesti

Buhusi

Darmanesti

Targu Ocna

Slanic Moldova

Ardeoani

Asău

Balcani

Berești-Bistrița

Berești-Tazlău

Berzunți

Bârsănești

Blăgești

Bogdănești

Brusturoasa

Buciumi

Buhoci

Cașin

Căiuți

Cleja

Colonești

Corbasca

Coțofănești

Dămienești

Dealu Morii

Dofteana

Faraoani

Filipeni

Filipești

Găiceana

Ghimeș-Făget

Gioseni

Gârleni

Glăvănești

Gura Văii

Helegiu

Hemeiuș

Huruiești

Horgești

Itești

Izvoru Berheciului

Letea Veche

Lipova

Livezi

Luizi-Călugăra

Măgirești

Măgura

Mănăstirea Cașin

Mărgineni

Motoșeni

Negri

Nicolae Bălcescu

Odobești

Oituz

Oncești

Orbeni

Palanca

Parava

Parincea

Pâncești

Pârgărești

Pârjol

Agăș

Bacau

Moinesti

Onesti

Plopana

Podu Turcului

Poduri

Prăjești

Racova

Răcăciuni

Răchitoasa

Roșiori

Sascut

Sănduleni

Sărata

Săucești

Scorțeni

Secuieni

Solonț

Stănișești

Strugari

Ștefan cel Mare

Tamași

Tătărăști

Târgu Trotuș

Traian

Ungureni

Urechești

Valea Seacă

Vultureni

Zemeș