Foraje puturi apa Botosani


Harta-judetului-Botosani-624x571
     Foraje puturi denisipari in Judetul Botosani

     Judetul Botosani

   Judetul Botosani din punct de vedere geografic in nord-estul tarii invecinandu-se cu Ucraina, Republica Moldova, Judetul Iasi si judetul Suceava, avand resedinta de judet in Municipiul Botosani. Judetul este compus din 71 de comune, 5 Orase si 2 Municipii. Relieful este preponderent deluros.

     Solul in Judetul Botosani.

     In Judetul Botosani se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

     Din punct de vedere hidrogeologic, judetul Botosani se incadreaza in zona apelor subterane situate in depozite nisipo-argiloase si argilo-nisipoase, deluvio-cuaternare si in gresii, nisipuri şi argile sarmatice

     In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Botosani

     Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Botosani se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

    Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Botosani : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Beresti

Saveni

Bucecea

Flamanzi

Stefanesti

Albeşti

Avrămeni

Băluşeni

Blândeşti

Brăeşti

Broscăuţi

Călăraşi

Cândeşti

Conceşti

Copălău

Cordăreni

Corlăteni

Corni

Coşula

Coţuşca

Cristeşti

Cristineşti

Curteşti

Dersca

Dângeni

Dimăcheni

Dobârceni

 

Adăşeni

Botosani

Durneşti

Frumuşica

George Enescu

Gorbăneşti

Havârna

Hăneşti

Hilişeu-Horia

Hlipiceni

Hudeşti

Ibăneşti

Leorda

Lozna

Lunca

Manoleasa

Mihai Eminescu

Mihăileni

Mihălăşeni

Mileanca

Selistea

Mitoc

Nicşeni

Păltiniş

Pomârla

Prăjeni

Rădăuţi-Prut

Dorohoi

Răchiţi

Răuseni

Ripiceni

Roma

Româneşti

Santa Mare

Stăuceni

Suharău

Suliţa

Şendriceni

Ştiubieni

Todireni

Truşeşti

Tudora

Ungureni

Unţeni

Văculeşti

Viişoara

Vârfu Câmpului

Vlădeni

Vlăsineşti

Vorniceni

Vorona

Drăguşeni