Foraje puturi apa Braila


Harta-judetului-Braila-624x560    

    Foraje puturi denisipari in Judetul Braila.

     Judetul Braila.

   Judetul Braila este situat in regiunea istorica Muntenia, In sud-estul Romaniei si se invecineaza cu Judetul Galati, Judetul Tulcea, Judetul Covasna, Judetul Ialomita, Judetul Buzau si cu Judetul Vrancea. Are o suprafata de 4766 km² si este compus din 40 de Comune, 3 Orase ai 1 Municipiu. Resedinta de judet este in Municipiul Braila

   Relieful in Judetul Braila

   In ciuda faptului ca este dominat de campie, relieful judetului Braila este divers si interesant. Peste intinsa Campie a Baraganului numeroase forme se constituie in relief, mici movile, adancituri care pastreaza apa, dune de nisip, largi confluente ale raurilor, meandre, ostroave. Ele confera acestor tinuturi unicitate si un farmec aparte.

   Fluviul Dunarea si raurile care strabat teritoriul judetului au cea mai mare importanta in desfasurarea reliefului.

 Solul in Judetul Braila.

   In Judetul Braila se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

    In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Braila

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Braila se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

  Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Braila : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Faurei
Ianca
Insuratei
Berteştii de Jos
Bordei Verde
Cazasu
Chiscani
Ciocile
Cireşu
Dudeşti
Frecăţei
Galbenu
Gemenele
Grădiştea
Gropeni
Braila
Bărăganul
Jirlău
Măraşu
Măxineni
Mircea Vodă
Movila Miresii
Racoviţa
Râmnicelu
Romanu
Roşiori
Salcia Tudor
Scorţaru Nou
Siliştea
Stăncuţa
Surdila-Găiseanca
Surdila-Greci
Şuţeşti
Tichileşti
Traian
Tudor Vladimirescu
Tufeşti
Ulmu
Unirea
Vădeni
Victoria
Vişani
Viziru
Zăvoaia