Foraje puturi apa Bucuresti sector 1


Harta-judetului-Ilfov-si-Bucuresti1-624x474
Foraje puturi denisipari in Bucuresti sector 1

   Municipiul Bucuresti.

   Regiunea Bucuresti – Ilfov este situata in sudul tarii si este constituita din municipiul Bucuresti – capitala Romaniei si judetul Ilfov. Judetele invecinate sunt: judetul Prahova in partea de nord, judetele Ialomita si Calarasi in est, judetul Giurgiu in sud si sud-vest si judetul Dambovita in vest.

   Suprafata totala a regiunii este de 1821 km2, din care 12,5% reprezinta teritoriul administrativ al Municipiului Bucuresti si 87,5% al judetului Ilfov. Municipiul Bucuresti are o suprafata de 238 km2 (0.8 % din suprafata Romaniei), iar suprafata judetului Ilfov este de 1583 Km², adica 5,7 % din suprafata tarii.

   Din punct de vedere administrativ, regiunea Bucuresti – Ilfov este formata din 8 orase (Buftea, Otopeni, Popesti Leordeni, Pantelimon, Voluntari, Magurele, Bragadiru, Chitila), 32 de comune si 67 de sate. Orasul care are rang de municipiu este Bucuresti.

   Solul in Bucuresti- Ilfov.

   In Bucuresti- Ilfov se gasesc diferite tipuri de soluri predominant argiloase .Gasim in structura solului  piatra marunta, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi.

   In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund , dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Bucuresti- Ilfov

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Bucuresti- Ilfov se gasesc in general la  diferite adancimi , de la panza freatice de suprafata (5-30 metrii) la panze freatice acvifere medii (31-50 metrii) si pana la panze freatice de adancimi mari (51-300 metrii).

  Bucuresti- Ilfov este strabatut de 3 mari panze freatice acvifere:

– Colentina

– Mosistea

– Fratesti

   Din punct de verere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat , acestea sunt cuprinse intre 2 m3/h si 30 m3/h.

      Putem executa in Bucuresti- Ilfov :

Foraje puturi de mica adancime

Foraje puturi de medie adancime

Foraje puturi de mare adancime

Denisipari puturi

Piloti forati

Puturi absorbante

Foraje de epuisment 

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro