Foraje puturi apa Bucuresti

               


Harta-judetului-Ilfov-si-Bucuresti1-624x474
Foraje puturi si denisipari in Bucuresti

   Municipiul Bucuresti.

   Regiunea Bucuresti – Ilfov este situata in sudul tarii si este constituita din municipiul Bucuresti – capitala Romaniei si judetul Ilfov. Judetele invecinate sunt: judetul Prahova in partea de nord, judetele Ialomita si Calarasi in est, judetul Giurgiu in sud si sud-vest si judetul Dambovita in vest.

   Suprafata totala a regiunii este de 1821 km2, din care 12,5% reprezinta teritoriul administrativ al Municipiului Bucuresti si 87,5% al judetului Ilfov. Municipiul Bucuresti are o suprafata de 238 km2 (0.8 % din suprafata Romaniei), iar suprafata judetului Ilfov este de 1583 Km², adica 5,7 % din suprafata tarii.

   Din punct de vedere administrativ, regiunea Bucuresti – Ilfov este formata din 8 orase (Buftea, Otopeni, Popesti Leordeni, Pantelimon, Voluntari, Magurele, Bragadiru, Chitila), 32 de comune si 67 de sate. Orasul care are rang de municipiu este Bucuresti.

Solul in Bucuresti- Ilfov.

   In Bucuresti- Ilfov se gasesc diferite tipuri de soluri predominant argiloase .Gasim in structura solului  piatra marunta, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi.

   In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund , dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Bucuresti- Ilfov

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Bucuresti- Ilfov se gasesc in general la  diferite adancimi , de la panza freatice de suprafata (5-30 metrii) la panze freatice acvifere medii (31-50 metrii) si pana la panze freatice de adancimi mari (51-300 metrii).

  Bucuresti- Ilfov este strabatut de 3 mari panze freatice acvifere:

– Colentina

– Mosistea

– Fratesti

   Din punct de verere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat , acestea sunt cuprinse intre 2 m3/h si 30 m3/h.

      Putem executa in Bucuresti- Ilfov : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

 Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Bucuresti.

Bucuresti sector 1              Bucuresti sector 2              Bucuresti sector 3

Bucuresti sector 4              Bucuresti sector 5               Bucuresti sector 6