Foraje puturi apa Buzau


Harta-judetului-Buzau     
Foraje puturi denisipari in Judetul Buzau

     Judetul Buzau

   Judetul Buzau este situat in regiunea istorica Muntenia si are o suprafata de aproximativ 6102 km2. Se invecineaza cu Judetul Brasov, Judetul Covasna, Judetul Vrancea, Judetul Braila, Judetul Ialomita si cu Judetul Prahova. Are in compozitie 481 de Sate, 81 de Comune, 2 Orase si 2 Municipii. Resedinta de Judet este in Municipiul Buzau.

   Din punct de vedere al reliefului, Judetul Buzau este format din Campii, dealuri si zona montana.

 Solul in Judetul Buzau.

   In Judetul Buzau se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

    In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Buzau

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Buzau se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

  Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Buzau : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Nehoiu

Patarlagele

Pogoanele

Bălăceanu

Balta Albă

Beceni

Berca

Bisoca

Blăjani

Boldu

Bozioru

Brădeanu

Brăeşti

Breaza

Buda

C.A. Rosetti

Calvini

Căneşti

Cătina

Cernăteşti

Chiliile

Chiojdu

Cilibia

Cislău

Cochirleanca

Colţi

Costeşti

Cozieni

Florica

Gălbinaşi

Amaru

Gherăseni

Ghergheasa

Glodeanu Sărat

Glodeanu-Siliştea

Grebănu

Gura Teghii

Largu

Lopătari

Luciu

Măgura

Mărăcineni

Mărgăriteşti

Mânzăleşti

Merei

Mihăileşti

Movila Banului

Murgeşti

Năeni

Odăile

Padina

Pardoşi

Pănătău

Pârscov

Pietroasele

Podgoria

Poşta Câlnău

Puieşti

Racoviţeni

Ramnicu Sarat

Buzau

Râmnicelu

Robeasca

Ruşeţu

Săgeata

Săhăteni

Săpoca

Săruleşti

Scorţoasa

Scutelnici

Siriu

Smeeni

Stâlpu

Tisău

Topliceni

Ţinteşti

Ulmeni

Unguriu

Vadu Paşii

Valea Râmnicului

Valea Salciei

Vâlcelele

Verneşti

Vintilă Vodă

Vipereşti

Zărneşti

Ziduri