Foraje puturi apa Calarasi


Harta-judetului-Calarasi1-624x282
Foraje puturi denisipari in Judetul Calarasi

Judetul Calarasi

   Judetul Calarasi este situat in regiunea istorica Muntenia, in partea de sud-est a tarii, pe cursul mijlociu al Dunarii si al bratului Borcea. Se invecineaza cu Jutetul Ialomita, Judetul Constanta, Judetul Giurgiu, Judetul Ilfov si cu Republica Bulgaria, Dunarea fiind granita naturala dintre Romania si Bulgaria.

   Judetul Calarasi are o suprafata de 5088 km2 avand in componenta 50 de Comune, # orase si 2 municipii, resedinta judetului fiind la Calarasi. Relieful Judetului Calarasi este preponderent de campie, facand parte din Campia Baraganului.

   Solul in Judetul Calarasi.

   In Judetul Dambovita se gasesc diferite tipuri de soluri . Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

   In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Calarasi

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Calarasi se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii in anumite zone, dar si la adancimi mici de 10-30 de metrii.

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Calarasi : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi, foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Alexandru Odobescu

Calarasi

Oltenita

Lehliu Gara

Fundulea

Budesti

Belciugatele

Borcea

Căscioarele

Chirnogi

Chiselet

Ciocăneşti

Crivăţ

Curcani

Cuza Vodă

Dichiseni

Dor Mărunt

Dorobanţu

Dragalina

 

Fundeni

Gălbinaşi

Grădiştea

Gurbăneşti

Ileana

Independenţa

Jegălia

Lehliu

Luica

Lupşanu

Mânăstirea

Mitreni

Modelu

Nana

Nicolae Bălcescu

Perişoru

Plătăreşti

Frăsinet

 

Radovanu

Roseţi

Săruleşti

Sohatu

Spanţov

Şoldanu

Ştefan cel Mare

Ştefan Vodă

Tămădău Mare

Ulmeni

Ulmu

Unirea

Valea Argovei

Vasilaţi

Vâlcelele

Vlad Ţepeş

Dragoş Vodă

Frumuşani