Foraje puturi apa Constanta


Harta-judetului-Constanta

Foraje puturi denisipari in Judetul Constanta.

     Judetul Constanta

      Judetul Constanta are o suprafata de 7071 km2 si este situat in partea de sud-est al romaniei in Podisul Dobrogei. Se invecineaza cu Marea Neagra, Judetul Tulcea,  Judetul Calarasi, Judetul Ialomita, Judetul Braila si cu Republica Bulgaria. Este compus din 188 Sate, 58 Comune, 9 Orase si 3 municii, resedinta de judet fiind la Constanta.

    Relieful in Judetul Constanta este reprezentat in special din:

Podisul – care cuprinde aproape intreg teritoriul este constituit din calcare mezozoice asezate pe marne si calcare tertiare acoperite cu o manta de loess (Pod. Casimcei, Dobrogei de Sud, Medgidiei, Cobadin, Negru Voda);

Campia – din punct de vedere geografic, inalta, usor valurita, cu aspect de poduri pe care se practica culturile de camp – in special cele cerealiere, se evidentiaza in zona centrala.

    In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Constanta

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Constanta se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii din calcare fisurate care furnizeaza si mari cantitati de apa ca debit dar si la adancimi mici si medii.  Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Constanta : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Murfatlar
Harsova
Eforie
Techirghiol
Baneasa
Negru Voda
Adamclisi
Agigea
Albești
Aliman
Amzacea
Bărăganu
Castelu
Cerchezu
Chirnogeni
Ciobanu
Ciocârlia
Cobadin
Cogealac
Comana
Corbu
Crucea
Cumpăna
Cuza Vodă

23 August
Constanta
Mangalia
Medgidia
Dobromir
Dumbrăveni
Fântânele
Gârliciu
Ghindărești
Grădina
Horia
Independența
Ion Corvin
Istria
Limanu
Lipnița
Lumina
Mereni
Mihai Viteazu
Mihail Kogălniceanu
Mircea Vodă
Nicolae Bălcescu
Oltina
Ostrov
Deleni
Ovidiu
Navodari
Cernavoda
Pantelimon
Pecineaga
Peștera
Poarta Albă
Rasova
Săcele
Saligny
Saraiu
Seimeni
Siliștea
Târgușor
Topalu
Topraisar
Tortoman
Tuzla
Valu lui Traian
Vulturu