Foraje puturi apa Dambovita


harta-judetului-Dambovita    

Foraje puturi denisipari in Judetul Dambovita

   Judetul Dambovita

   Dambovita este un Judet in regiunea Muntenia din Romania invecinandu-se cu Judetul Brasov, Judetul Prahova, Judetul Ilfov, Judetul Giurgiu, Judetul Teleorman si Judetul Arges.

   Suprafata Judetului Dambovita este de 4054 km2 fiind unul din cele mai mici judete din tara si este compus din 353 Sate, 82 Comune, 5 Orase si 2 Municipii, resedinta de judet fiind in Municipiul Targoviste.

   Solul in Judetul Dambovita.

   In Judetul Dambovita se gasesc diferite tipuri de soluri, incepand cu solurile alpine pana  la soluri de lunca. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

   In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Dambovita

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Dambovita se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii in zonele deluroase si montane si la adancimi de 10-30 de metrii in zonele de campie.

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Dambovita: Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Moreni
Targoviste
Gaesti
Pucioasa
Titu
Fieni
Racari
Bărbuleţu
Bezdead
Bilciureşti
Braniştea
Brăneşti
Brezoaele
Buciumeni
Bucşani
Butimanu
Cândeşti
Ciocăneşti
Cobia
Cojasca
Comişani
Conţeşti
Corbii Mari
Cornăţelu
Corneşti
Costeştii din Vale
Crângurile
Crevedia
Dărmăneşti
Băleni
Finta
Glodeni
Gura Foii
Gura Ocniţei
Gura Şuţii
Hulubeşti
I. L. Caragiale
Iedera
Lucieni
Ludeşti
Lunguleţu
Malu cu Flori
Măneşti
Mătăsaru
Mogoşani
Moroeni
Morteni
Moţăieni
Niculeşti
Nucet
Ocniţa
Odobeşti
Petreşti
Perşinari
Pietrari
Pietroşiţa
Poiana
Dobra
Doiceşti
Potlogi
Produleşti
Pucheni
Raciu
Răscăeţi
Răzvad
Râu Alb
Runcu
Sălcioara
Slobozia Moară
Şelaru
Şotânga
Tărtăşeşti
Tătărani
Ulieşti
Ulmi
Valea Lungă
Valea Mare
Văcăreşti
Văleni-Dâmboviţa
Vârfuri
Vişina
Vişineşti
Vlădeni
Voineşti
Vulcana-Băi
Vulcana-Pandele
Dragodana
Dragomireşti