Foraje puturi apa Dolj


Harta-judetului-Dolj-624x589

Foraje puturi denisipari in Judetul Dolj

     Judetul Dolj

   Dolj este un judet in regiunea Oltenia din Romania, aflat in regiunea cea mai manoasa si roditoare a Campiei Dunarii, intr-o zona ce a oferit de-a lungul timpului conditii de clima si mai ales de sol dintre cele mai prielnice.

   Judetul Dolj se afla in sona de sud a Romaniei si are o suprafata de 7414 km².  Se invecineaza cu Judetul Mehedinti, Judetul Gorj, Judetul Valcea, Judetul Olt si Bulgaria. are in componenta 103 Comune, 4 Orase si 3 Municipii.

   Relieful Judetului cuprinde zona de lunca a Dunarii, campie si zona de deal. Altitudinea creste de la 30 la 350 de metrii fata de nivelul Dunarii. din sudul spre nordul judetului, formand un larg amfiteatru deschis spre soare. Merita mentionat existenta in sudul judetului a celei mai mari suprafete nisipoase din tara. Dupa aspectul general predominant al reliefului, Doljul poate fi considerat un judet de campie.

     Solul in Judetul Dolj.

   In Judetul Dolj se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

    In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Dolj

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Botosani se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

  Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Dolj : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Craiova
Filiasi
Dabuleni
Segarcea
Bechet
Almăj
Amărăştii de Jos
Amărăştii de Sus
Apele Vii
Argetoaia
Bârca
Bistreţ
Botoşeşti-Paia
Brabova
Brădeşti
Braloştiţa
Bratovoeşti
Breasta
Bucovăţ
Bulzeşti
Calopăr
Caraula
Carpen
Castranova
Catane
Călăraşi
Cârcea
Cârna
Celaru
Cerăt
Cernăteşti
Cetate
Cioroiaşi
Ciupercenii Noi
Coşoveni
Coţofenii din Dos
Coţofenii din Faţă
Daneţi
Dioşti
Dobreşti
Dobroteşti
Drăgoteşti
Drănic
Fărcaş
Galicea Mare
Galiciuica
Gângiova
Gherceşti
Ghidici
Ghindeni
Gighera
Giubega
Giurgiţa
Gogoşu
Goicea
Goieşti
Greceşti
Işalniţa
Izvoare
Întorsura
Leu
Lipovu
Măceşu de Jos
Măceşu de Sus
Maglavit
Malu Mare
Mârşani
Melineşti
Mischii
Moţăţei
Murgaşi
Negoi
Orodel
Afumaţi
Bailesti
Calafat
Ostroveni
Perişor
Pieleşti
Piscu Vechi
Pleniţa
Pleşoi
Podari
Poiana Mare
Predeşti
Radovan
Rast
Robăneşti
Rojişte
Sadova
Sălcuţa
Scăeşti
Seaca de Câmp
Seaca de Pădure
Secu
Siliştea Crucii
Sopot
Şimnicu de Sus
Tălpaş
Teasc
Terpeziţa
Teslui
Ţuglui
Unirea
Urzicuţa
Valea Stanciului
Vârtop
Vârvoru de Jos
Vela
Verbiţa
Desa