Foraje puturi apa Galati


Harta-judetului-Galati       

    Foraje puturi denisipari in Judetul Galati.

     Judetul Galati.

   Judetul Galati se afla in estul tarii avand o suprafata de 4466 km². Se invecineaza cu Judetul Vaslui, Judetul Vrancea, Judetul Braila, Judetul Tulcea si cu Republica Moldova. In judet sunt 180 de Sate, 56 de Comune, 2 Orase si 2 Municipii. Resedinta de judet este in Municipiul Galati.

 Solul in Judetul Galati .

   In Judetul Galati se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

    In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Galati

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Galati se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

  Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Galati : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Beresti
Targu Bujor
Bălășești
Băleni
Băneasa
Barcea
Berești-Meria
Brăhășești
Braniștea
Buciumeni
Cavadinești
Cerțești
Corni
Corod
Cosmești
Costache Negri
Cuca
Cudalbi
Cuza Vodă
Drăgănești
Drăgușeni
Fârțănești
Foltești
Frumușița
Fundeni
Ghidigeni
Gohor
Grivița
Independența
Ivești
Jorăști
Liești
Mastăcani
Motca
Movileni
Munteni
Nămoloasa
Negrilești
Nicorești
Oancea
Pechea
Piscu
Bălăbănești
Tecuci
Poiana
Priponești
Rădești
Rediu
Scânteiești
Schela
Șendreni
Slobozia Conachi
Smârdan
Smulți
Suceveni
Suhurlui
Țepu
Tudor Vladimirescu
Tulucești
Umbrărești
Valea Mărului
Vânători
Vârlezi
Vlădești
Galati