Foraje puturi apa Giurgiu


Harta-judetului-Giurgiu
Foraje puturi denisipari in Judetul Giurgiu.

Judetul Goiurgiu

Judetul Giurgiu face parte din regiunea istorica Muntenia . Are o suprafata de 3526 km2 si se invecineaza cu Judetul Calarasi, Judetul Teleorman, Judetul Ilfov, Judetul Dambovita si cu Republica Bulgaria. Are in componenta 51 de Comune, 3 Orase , resedinta de judet fiind la Giurgiu. Relieful Judetului este predominant de campie.

Solul in Judetul Giurgiu.

In Judetul Giurgiu se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Giurgiu

Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Giurgiu se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Giurgiu : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Giurgiu
Bolintin Vale
Mihailesti
Băneasa
Bolintin-Deal
Bucşani
Bulbucata
Buturugeni
Călugăreni
Clejani
Colibaşi
Comana
Cosoba
Crevedia Mare
Daia
Floreşti-Stoeneşti
Frăteşti
Găiseni
Găujani
Ghimpaţi
Gogoşari
Gostinari
Gostinu
Grădinari
Greaca
Herăşti
Hotarele
Iepureşti
Isvoarele
Izvoarele
Joiţa
Letca Nouă
Malu
Mârşa
Mihai Bravu
Ogrezeni
Adunaţii-Copăceni
Oinacu
Prundu
Putineiu
Răsuceni
Roata de Jos
Săbăreni
Schitu
Singureni
Slobozia
Stăneşti
Stoeneşti
Toporu
Ulmi
Valea Dragului
Vărăşti
Vânătorii Mici
Vedea