Foraje puturi apa Ialomita


Harta-judetului-Ialomita-624x254       

     Foraje puturi denisipari in Judetul Ialomita.

      Judetul Ialomita.

   Judetul Ialomita se afla in partea de sud-est a tarii, in Campia Baraganului, diviziune estica a Campiei Romane. Se invecineaza la nord cu judete Braila si Buzau, la nord-vest cu judetul Prahova, la vest cu judetul Ilfov, la sud cu judetul Calarasi, la est cu judetul Constanta.

   Suprafata totala a judetului Ialomita este de 4.453  km². Judetul Ialomita are in componenta sa 3 municipii – Slobozia, Urziceni si Fetesti, 4 orase – Tandarei, Amara, Cazanesti, Fierbinti-Targ si 57 de comune, cu un total de 121 de sate. Resedinta judetului Ialomita este municipiul Slobozia.

 Solul in Judetul Ialomita.

   In Judetul Ialomita se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

    In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Ialomita

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Ialomita se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

  Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Ialomita : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Urziceni
Amara
Fierbinti Targ
Tandarei
Cazanesti
Albeşti
Alexeni
Andrăşeşti
Armăşeşti
Axintele
Balaciu
Bărcăneşti
Borăneşti
Borduşani
Brazii
Bucu
Bueşti
Ciocârlia
Ciochina
Ciulni‏ţa
Cocora
Cosâmbeşti
Coşereni
Drăgoeşti
Adâncata
Fetesti
Slobozia
Dridu
Făcăeni
Gârbovi
Gheorghe Doja
Gheorghe Lazăr
Giurgeni
Grindu
Grivi‏ţa
Gura Ialomi‏ţei
Ion Roată
Jilavele
Maia
Manasia
Mărculeşti
Mihail Kogălniceanu
Miloşeşti
Moldoveni
Movila
Moviliţ‏a
Munteni-Buzău
Ograda
Perieţ‏i
Platoneşti
Reviga
Roşiori
Sălcioara
Sărăţeni
Săveni
Scânteia
Sfântu Gheorghe
Sineşti
Stelnica
Sudiţ‏i
Traian
Valea Ciorii
Valea Măcrişului
Vlădeni