Foraje puturi apa Iasi


    Harta-judetului-Iasi

  Foraje puturi denisipari in Judetul Iasi

     Judetul Iasi.

   Judetul Iasi se afla in partea de nord-est a tarii in regiunea istorica Moldova. Se intinde pe o suprafata de 5476 km² si se invecineaza cu Judetul Botosani, Judetul Suceava, Judetul Neamt, Judetul Vaslui si Republica Moldova.

   In Judetul Iasi se gasesc 429 de Sate, 91 de Comune, 3 Orase si 2 Municipii. Resedinta de judet este in Municipiul Iasi.

   Din punct de vedere geografic judetul se afla situat pe o campie intre raul Siret si raul Prut. Deasemenea, raul Jijia traverseaza judetul, iar Municipiul Iasi se afla pe malurile unui afluient al sau, Bahluiul. Partea de sud este ocupata de dealurile Podisul Central Moldovenesc, cu altitudini de peste 400 de metrii, iar partea de mord este ocupata de Campia Moldovei. In vest judetul este traversat de Culoarul SIretului si de ultimele fragmente ale Podisului Falticenilor si deasemenea de Dealul Mare, cu altitudini de peste 500 de metrii.

    Solul in Judetul Iasi.

   In Judetul Iasi se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

    In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Iasi

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Iasi se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

  Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Iasi : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Pascani
Targu Frumos
Harlao
Podul IIoaiei
Andrieşeni
Aroneanu
Balş
Bălţaţi
Bârnova
Belceşti
Bivolari
Brăeşti
Butea
Cepleniţa
Ciohorăni
Ciorteşti
Ciurea
Coarnele Caprei
Comarna
Costeşti
Costuleni
Cotnari
Cozmeşti
Cristeşti
Cucuteni
Dagâţa
Deleni
Dobrovăţ
Dolheşti
Drăguşeni
Dumeşti
Erbiceni
Fântânele
Focuri
Golăieşti
Gorban
Grajduri
Gropniţa
Grozeşti
Hălăuceşti
Hărmăneşti
Heleşteni
Holboca
Horleşti
Ion Neculce
Ipatele
Lespezi
Leţcani
Lungani
Mădârjac
Mirceşti
Mironeasa
Miroslava
Mirosloveşti
Mogoşeşti
Mogoşeşti-Siret
Moşna
Moţca
Movileni
Oţeleni
Plugari
Popeşti
Popricani
Prisăcani
Probota
Alexandru Ioan Cuza
Iasi
Răchiteni
Răducăneni
Rediu
Româneşti
Roşcani
Ruginoasa
Scânteia
Schitu Duca
Scobinţi
Sineşti
Sireţel
Stolniceni-Prăjescu
Strunga
Şcheia
Şipote
Tansa
Tătăruşi
Todireşti
Tomeşti
Trifeşti
Ţibana
Ţibăneşti
Ţigănaşi
Ţuţora
Ungheni
Valea Lupului
Valea Seacă
Vânători
Victoria
Vlădeni
Voineşti