Foraje puturi apa Ilfov

Harta-judetului-Ilfov-si-Bucuresti1-624x474

Foraje puturi si denisipari puturi Ilfov

   

     Foraje puturi denisipari puturi in Judetul Ilfov

Va punem la dispozitie, pentru o mai buna informare , urmatoarele legaturi cu pagini detaliate pr diferite activitati:

Judetul Ilfov este situat in sud-estul tarii in Muntenia si inconjoara municipiul Bucuresti care este si resedinta oficiala a judetului. Se invecineaza cu Judetul Prahova, Judetul Ialomita, Judetul Calarasi, Judetul Giurgiu si Judetul Dambovita

Suprafata Judetului Ilfov este de 1821 km2 din care aproximativ 12.5% reprezinta Municipiul Bucuresti si este compusa din 67 Sate, 32 Comune si 8 Orase, resedinta de judet fiind in Municipiul Bucuresti .

Din punct de vedere al reliefului, Judetul Ilfov se afla in Campia Romana.

Solul in Judetul Ilfov.

In Judetul Ilfov se gasesc diferite tipuri de soluri predominant argiloase .Gasim in structura solului  piatra marunta, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi.

In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund , dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Ilfov.

Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Ilfov se gasesc in general la  diferite adancimi , de la panza freatice de suprafata (5-30 metrii) la panze freatice acvifere medii (31-50 metrii) si pana la panze freatice de adancimi mari (51-300 metrii).

   Judetul Ilfov este strabatut de 3 mari panze freatice acvifere:

  • Colentina
  • Mosistea
  • Fratesti

Din punct de verere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat , acestea sunt cuprinse intre 2 m3/h si 30 m3/h.

Putem executa in Judetul Ilfov : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Bragadiru
Chitila
Magurele
Otopeni
Pantelimon
Popesti-Leordeni
Voluntari
Afumaţi
Baloteşti
Berceni
Brăneşti
Cernica
Chiajna
Ciolpani

Corbeanca
Cornetu
Dărăşti-Ilfov
Dascălu
Dobroeşti
Domneşti
Dragomireşti-Vale
Găneasa
Glina
Grădiştea
GruiuClinceni
Copăceni
Ciorogârla
1 Decembrie
Buftea
Jilava
Moara Vlăsiei
Mogoşoaia
Nuci
Periş
Petrăchioaia
Snagov
Ştefăneştii de Jos
Tunari
Vidra