Foraje puturi apa Olt


Harta-judetului-Olt 
   Foraje puturi denisipari in Judetul Olt

     Judetul Olt

   Judetul Olt este situat in partea de sud a tarii, pe cursul inferior al raului care i-a dat numele. Are o suprafata totala de 5.498 km². Se invecineaza cu Judetul Valcea, Judetul Arges, Judetul Teleorman, Bulgaria si judetul Dolj. Are in compozitie 93 de Comune, 6 Orase si 2 Municipii, resedinta de judet fiind in Municipiul Slatina.

   Din punct de vedere al reliefului, acesta este format in mare parte din campie si dealuri nu foarte inalte.

    Solul in Judetul Olt.

   In Judetul Olt se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

    In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Olt

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Olt se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

  Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Olt : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Corabia
Scornicesti
Draganesti-Olt
Piatra-Olt
Potcoava
Băbiciu
Bălteni
Bărăşti
Bârza
Bobiceşti
Brastavăţu
Brâncoveni
Brebeni
Bucinişu
Călui
Cârlogani
Cezieni
Cilieni
Coloneşti
Corbu
Coteana
Crâmpoia
Cungrea
Curtişoara
Dăneasa
Deveselu
Dobreţu
Dobrosloveni
Dobroteasa
Dobrun
Drăghiceni
Făgeţelu
Fălcoiu
Fărcaşele
Găneasa
Găvăneşti
Gârcov
Ghimpeţeni
Slatina
Baldovineşti
Caracal
Gostavăţu
Grădinari
Grădinile
Grojdibodu
Gura Padinii
Ianca
Iancu Jianu
Icoana
Ipoteşti
Izbiceni
Izvoarele
Leleasca
Mărunţei
Mihăeşti
Milcov
Morunglav
Movileni
Nicolae Titulescu
Obârşia
Oboga
Oporelu
Optaşi-Măgura
Orlea
Osica de Jos
Osica de Sus
Pârşcoveni
Perieţi
Pleşoiu
Poboru
Priseaca
Radomireşti
Redea
Rotunda
Rusăneşti
Sâmbureşti
Giuvărăşti
Bals
Sârbii-Măgura
Scărişoara
Schitu
Seaca
Slătioara
Spineni
Sprâncenata
Stoeneşti
Stoicăneşti
Strejeşti
Studina
Şerbăneşti
Şopârliţa
Ştefan cel Mare
Tătuleşti
Teslui
Tia Mare
Topana
Traian
Tufeni
Urzica
Valea Mare
Vădastra
Vădăstriţa
Văleni
Vâlcele
Verguleasa
Vişina
Vişina Nouă
Vitomireşti
Vlădila
Voineasa
Vulpeni
Vultureşti