Foraje puturi apa Suceava


Harta-judetului-Suceava-624x483

      Foraje puturi denisipari in Judetul Suceava

   Judetul Suceava

   Judetul Suceava este situat in partea de nord-est a tarii. Are ca vecini Ucraina, Judetul Botosani, Judetul Iasi, Judetul Neamt, Judetul Harghita, Judetul Mures, Judetul Bistrita Nasaud si Judetul Maramures.

   Ocupa o suprafata de aproximativ 8553  km² si are in componenta sa administrativa 379 de Sate, 98 de Comune, 11 Orase si 5 Municipii, resedinta de judet fiind in Municipiul Suceava.

 Solul in Judetul Suceava.

   In Judetul Suceava se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

    In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Suceava

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Suceava se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

  Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Suceava : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Solca
Brosteni
Crajvana
Dolhasca
Frasin
Liteni
Milisauti
Salcea
Vilcovu de Sus
Arbore
Baia
Bălăceana
Bălcăuţi
Berchişeşti
Bilca
Bogdăneşti
Boroaia
Bosanci
Botoşana
Breaza
Brodina
Buneşti
Burla
Cacica
Calafindeşti
Capu Câmpului
Cârlibaba
Ciocăneşti
Ciprian Porumbescu
Comăneşti
Cornu Luncii
Coşna
Crucea
Dărmăneşti
Dolheşti
Dorna-Arini
Dorna Candrenilor
Dorneşti
Drăgoieşti
Drăguşeni
Fântâna Mare
Fântânele
Forăşti
Frătăuţii Noi
Frătăuţii Vechi
Frumosu
Fundu Moldovei
Gălăneşti
Grămeşti
Grăniceşti
Hănţeşti
Hârtop
Horodnic de Jos
Horodnic de Sus
Horodniceni
Iacobeni
Iaslovăţ
Ilişeşti
Ipoteşti
Izvoarele Sucevei
Mălini
Mănăstirea Humorului
Marginea
Mitocu Dragomirnei
Moara
Moldova-Suliţa
Moldoviţa
Muşeniţa
Ostra
Păltinoasa
Panaci
Pârteştii de Jos
Pătrăuţi
Adâncata
Campulung Moldovenesc
Falticeni
Radauti
Suceava
Vatra Dornei
Gura Humorului
Dumbrăveni
Siret
Poiana Stampei
Poieni-Solca
Pojorâta
Preuteşti
Putna
Rădăşeni
Râşca
Sadova
Satu Mare
Siminicea
Slatina
Straja
Stroieşti
Stulpicani
Suceviţa
Şaru Dornei
Şcheia
Şerbăuţi
Todireşti
Udeşti
Ulma
Vadu Moldovei
Valea Moldovei
Vama
Vatra Moldoviţei
Vereşti
Vicovu de Jos
Voitinel
Volovăţ
Vultureşti
Zamostea
Zvoriştea