Foraje puturi apa Teleorman


teleorman1-624x708       

    Foraje puturi denisipari in Judetul Teleorman

     Judetul Teleorman

   Judetul Teleorman este situat in partea de sud a tarii, in mijlocul Campiei Romane. Se invecineaza la vest cu judetul Olt, la nord cu judetul Arges, la est cu judetul Giurgiu, iar la sud cu Bulgaria fiind judet de frontiera. Are o suprafata de 5789  km², detinand 2,4% din suprafata tarii si ocupand ca intindere locul 19 pe tara.

   Din punct de vedere administrativ, judetul Teleorman este impartit in 97 de unitati teritoriale: 3 municipii, 2 orase si 92 de comune care au in componenta 228 de sate. Resedinta de judet este Municipiul Alexandria.

   Solul in Judetul Teleorman.

   In Judetul Teleorman se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

    In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Teleorman

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Teleorman se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

  Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Teleorman : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Rosiorii de Vede
Turnu Magurele
Zimnicea
Videle
Balaci
Beciu
Beuca
Blejeşti
Bogdana
Botoroaga
Bragadiru
Brânceni
Bujoreni
Bujoru
Buzescu
Călineşti
Călmăţuiu
Călmăţuiu de Sus
Cervenia
Ciolăneşti
Ciuperceni
Conţeşti
Cosmeşti
Crângu
Crevenicu
Crângeni
Dideşti
Dobroteşti
Dracea
Drăcşenei
Drăgăneşti de Vede
Drăgăneşti-Vlaşca
Fântânele
Frăsinet
Frumoasa
Furculeşti
Gălăteni
Gratia
Islaz
Izvoarele
Lisa
Liţa
Lunca
Măgura
Măldăeni
Mârzăneşti
Mavrodin
Mereni
Moşteni
Nanov
Năsturelu
Necşeşti
Nenciuleşti
Olteni
Orbeasca
Peretu
Piatra
Pietroşani
Plopii-Slăviteşti
Plosca
Poeni
Poroschia
Purani
Putineiu
Rădoieşti
Băbăiţa
Alexandria
Răsmireşti
Săceni
Saelele
Salcia
Sârbeni
Scrioaştea
Scurtu Mare
Seaca
Segarcea-Vale
Sfinţeşti
Siliştea
Siliştea Gumeşti
Slobozia Mândra
Smârdioasa
Stejaru
Ştorobăneasa
Suhaia
Talpa
Tătărăştii de Jos
Tătărăştii de Sus
Ţigăneşti
Traian
Trivalea-Moşteni
Troianul
Uda-Clocociov
Vârtoape
Vedea
Viişoara
Vităneşti
Zâmbreasca