Foraje puturi apa Vaslui


Harta-judetului-Vaslui-624x854     

     Foraje puturi denisipari in Judetul Vaslui.

   Judetul Vaslui.

   Judetul Vaslui este un judet situat in partea de est a tarii, in regiunea istorica Moldova. Este principala poarta de est a Romaniei.  Se invecineaza cu Judetul Neamt, Judetul Bacau, Judetul Vrancea, Judetul Galati si cu Republica Moldova.

   Are o suprafata de 5318 km²  si structura administrativa este constituita din 449 de Sate, 81 de Comune, 2 Orase si 3 Municipii, resedinta de judet fiind Municipiul Vaslui.

 Solul in Judetul Vaslui.

   In Judetul Vaslui se gasesc diferite tipuri de soluri. Gasim in structura solului roci dure, prundis, piatra, nisipuri, balast, argile, lut, calcare asadar soluri moi, dar si soluri foarte dure.

    In aceste tipuri de sol putem fora cu foreze autopurtate , hidraulice cu circulatie directa de fluid bentonic, cu utilaje pneumatice cu ciocan de fund in solurile dure, dar si cu utlilaje manuale si semiautomatizate in solurile moi.

     Apele subterane (panzele freatice acvifere) in Judetul Vaslui

   Apele din subteran(panzele freatice acvifere) in Judetul Vaslui se gasesc in general la adancimi mari, de peste 80 de metrii dar si la adancimi mici si medii in functie de zona.

  Din punct de vedere al debitelor de apa obtinute dintr-un put forat, acestea sunt cuprinse intre 0.5 litrii pe ora si 25000 litrii pe ora

   Exista zone unde apele subterane (panzele freatice acvifere) lipsesc chiar si la adancimi mari de peste 250 de metrii. In aceste zone alimentarile cu apa se fac prin foraje sapate la adancimi cuprinse intre 5 si 200 de metrii din care se capteaza ape de infiltratie cu debite foarte reduse de 0.5-1 litrii pe secunda.

   Putem executa in Judetul Vaslui : Foraje puturi de mica adancime, Foraje puturi de medie adancime, Foraje puturi de mare adancime, Denisipari puturi, Piloti forati, Puturi absorbante, Foraje de epuisment si alte lucrari conexe care au legatura cu domeniul nostru de activitate.

    Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro

Executam foraje puturi , foraje puturi de mica adancime, foraje puturi de medie adancime, denisipari puturi, denisipari puuri de mica adancime, denisipari puturi de medie adancime, denisipari puturi de mare adancime, foraje de epuisment, foraje de piloti, puturi absorbante si alte servicii conexe in Judetul Calarasi precum si in urmatoarele localitati din acest Judet.

Vaslui
Negresti
Murgeni
Alexandru Vlahuţă
Arsura
Băcani
Băceşti
Bălteni
Banca
Berezeni
Blăgeşti
Bogdana
Bogdăneşti
Bogdăniţa
Boţeşti
Buneşti-Avereşti
Ciocani
Codăeşti
Coroieşti
Costeşti
Cozmeşti
Creţeşti
Dăneşti
Deleni
Deleşti
Dimitrie Cantemir
Dodeşti
Dragomireşti
Drânceni
Albeşti
Barlad
Husi
Duda-Epureni
Dumeşti
Epureni
Fălciu
Fereşti
Fruntişeni
Găgeşti
Gârceni
Ghergheşti
Griviţa
Hoceni
Iana
Ibăneşti
Ivăneşti
Iveşti
Laza
Lipovăţ
Lunca Banului
Măluşteni
Micleşti
Muntenii de Jos
Muntenii de Sus
Olteneşti
Oşeşti
Pădureni
Perieni
Pochidia
Pogana
Pogoneşti
Poieneşti
Puieşti
Pungeşti
Puşcaşi
Rafaila
Rebricea
Roşieşti
Soleşti
Stănileşti
Ştefan cel Mare
Şuletea
Tăcuta
Tanacu
Tătărăni
Todireşti
Tutova
Văleni
Vetrişoaia
Viişoara
Vinderei
Voineşti
Vultureşti
Vutcani
Zăpodeni
Zorleni