Foraje Puturi Brastavăţu

Foraje puturi, denisipari si piloti in  Judetul Olt

Executam foraje puturi apa, denisipari puturi, piloti forati, puturi absorbante si alte lucrari care au legatura cu domeniul nostru de activitate in Judetul Olt

In Judetul Olt se pot executa foraje de toate tipurile, structura geologica a solului fiind compusa din argile, luturi si nisipuri , dar si soluri dure cu prundisuri,  formatiunii calcaroase si chiar roci. In Judetul Olt se poate fora cu oricefel de utilaj, de la utilaje actionate manual si pana la utilaje hidraulice cu circulatie de fluide.

Din puturile forate in Judetul Olt se pot obtine debite de apa cuprinse intre 1000 si 2500 de litrii pe ora dintr-un put de mica adancime, intre 3000 si 5000 de litrii apa extrasi pe ora dintr-un foraj de medie adancime si intre 5000 si 25000 de litrii extrasi pe ora dintrun put de mare adancime. Debitele pot fi determinate de adancimea forajelor si de numarul de panze freatice captate.

Sunt si cateva zone din Judetul Olt unde sunt probleme cu nisipurile fine din panzele freatice acvifere, dar aceasta problema se rezolva in zonele respective cu o impachetare mai riguroasa de margaritar in cazul puturilor de medie si mareadancime si cu un filtru screen suplimentar in cazul puturilor de mica adancime

   Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau numerele noastre de telefon 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro