Denisipari puturi

Foraje puturi apa

Foraje puturi apa – venim in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de foraje puturi de calitate. Credeti ca sunt vorbe goale? Intrebati prin vecini, intrebati printre rude sau prin cunostinte cati au probleme cu forajele.

Forajele executate dupa „ureche” , in graba sau pur si simplu fara a dobandii cunostintele necesare executiei acestor tip de lucrari , aduc dupa sine , inafara banilor aruncati pe geam pentru executia putului si alte „gauri” in bugetul dumneavoastra, cum ar fi sistemul de pompare.

Inca un lucu foarte important este folosirea unui put forat corespunzator. Sunt societati care nu prezinta beneficiarului nici macat informatiile de baza. Adancimea la care sa se monteze pompa sau debitul maxim de exploatare alacesteia.

Credeti ca pretul mic inseamna economie in bugetul dumneavoastra? Din contra. Pentru ca un foraj sa poate fi executat la un pret mic, inseamna sa faci rabat la calitate, inseamna sa lucrezi cu muncitori necalificati, care intr-un final duce dupa cateva luni de folosire a forajului la aparitia nisipului, a impuritatilor, la stricarea sistemului de pompare si a sistemului de filtrare.

Executia necorespunzatoare a unui put forat duce la incercarea de remediere a problemei prin denisipari care nu va schimba cu nimic functionalitatea forajului si intr-un final la executia unui foraj nou.

Va permiteti sa dati gres? Va permiteti executia unui foraj nefunctional? Va permiteti sa schimbati pompe si sisteme de filtrare costisitoare? Atunci lucrati cu amatori.

De ce noi? Ce ne recomanda?

Suntem o societate care lucreaza cu angajati  profesionisti (peste 20 de ani in domeniul forajelor)

Avem in dotare utilaje capabile sa foreze pentru orice buzunar, la orice adancime.

Pentru forajele de medie si mare adancime oferim GARANTIE 5 ani pentru persoane fizice si 3 ani pentru persoane juridice.

Nu facem rabat la calitate, sub nicio forma, nici macar ca cererea clientului (refuzam lucrarea)

Foraje puturi apa – Executam foraje puturi apa uscate, forari cu circulatie directa si indirecta de fluid bentonic de foraj, precum si foraje puturi cu ciocan de fund pentru soluri dure

      Foraje puturi apa –  sunt de mai multe feluri :

     Ce inseamna foraje puturi

Este foarte important de stiut ca executia unui put nu este o simpla gaura in pamant.

Forajele sunt lucrari cu caracter ascuns, cu multe necunoscute si foarte dificile. Cunoasterea solului, colaborarea cu hidro-geologi autorizati de Apele romane ne aduc un avantaj major fata de concurenta.

O astfel de lucrare se face de catre echipe de profesionisti calificate cu o vasta experienta in domeniu.

Din pacate tot mai multe personaje care nu au nici cea mai mica experienta s-au apucat de aceasta meserie crezand ca totul este foarte simplu.  Adica sapi o gaura in pamant, pe care o tubezi dupa care scoti apa si este gata.

Foarte gresit. Un personal calificat va stii cu exactitate adancimea care trebuie sa o foreze in functie de structura geologica a solului, ce fel de tubulatura sa foloseasca in functie de adancimea forajului precum si ce filtre sa foloseasca si granulatia margaritarului (daca este necesar)

Pare simplu la prima vedere. Dar forajele sunt lucrari ample, cu caracter necunoscut. Puturile pentru apa daca nu sunt executate corect, inseamna pentru beneficiar o cheltuiala inutila, nerecuperabila si costisitoare in acelas timp.

Asa cum stim , apa intra in categoria apelor dulci, cu grad cat mai scazut de impuritati, Apa obtinuta dintr-un put trebuie sa fie curata, limpede , incolora cu un gust neutru/placut.

Dorim ca prin intermediul nostru sa va bucurati de apa adusa la suprafata prin forarea unui put sau de orice lucrare care are legatura cu domeniul nostru de activitate.

Ce utilaje avem in dotare?

Avem in dotare utilaje si echipamente specifice care ne permit sa executam lucrari chiar si in spatii mici, care pot fora pana la adancimi de 90 de metrii

Utilaje care ne permit forarea la adancimi mari de peste 250 de metrii. Avem echipamente si instalatii de forare care pot sapa atat in soluri moi, mprecum si in soluri dure.

  • Utilaje pentru foraje actionate manual
  • Utilaje semi-mecanizate cu coloane metalice de protectie
  • Foreze usoare cu circulatie de fluid de foraj
  • Foreze auto-purtate cu capacitate de forare pana la 250 m
  • Foreze senilate de mare capacitate (350 m)

Ce materiale folosim?

Folosim materiale de cea mai buna calitate, incepand cu tubulatura de pvc de tip valplast, portocalie, neagra sau teava de inalta presiune albastra.

Folosim ca material filtrant  margaritar de tip cuartos  de Pleasa cu granulatii cuprinse intre 0.6 si 7 mm in functie de panza freatica acvifera.

Filtrele screen de fabrica care pot avea fante de 0.5 mm , 0.7 mm si chiar 2 sau 4 mm.

Mentenanta foraje puturi

Pentru mentenanta de foraje puturi , va rugam sa vizitati pagina destinata acestor tipuri de lucrari la pagina pentru denisipari puturi

Deasemeni puteti obtine mai multe informatii cu privire la foraje puturi  si denisipari puturi  si accesand urmatoarele link-uri utile:

1.Foraje puturi

2.Foraje puturi apa

1.Denisipari puturi

2.Denisipari puturi apa

Daca doriti informatii suplimentare sau aveti nelamuriri cu privire la executia de foraje puturi apa, va rugam sa folositi formularul nostru de Contact sau prin telefon la numerele 0730.20.66.92 sau 0763.26.77.75.

   Cu stima, echipa ecoforajeputuri.ro