Logo
0730.206.692         office@ecoforajeputuri.ro
ECO Foraje Puturi .RO
ECO Foraje Puturi
Foraje puturi apa - Denisipari puturi forate
ECO Foraje Puturi
Contacteaza-ne acum pentru foraje puturi si denisipari

Foraje puturi de mare adancime

Profita ACUM de oferta lunii Iunie, 20% reducere la foraje puturi si denisipari puturi forate

Foraje puturi de mare adancime

Foraje puturi de mare adancime – Forajele de mare adancime, sunt puturi cu o adancime cuprinsa intre 51 si 300 de metrii. Aceste puturi de mare adancime pot furniza debite foarte mari de apa, industriale incepand cu 5000 de litrii extrasi pe ora, putand ajunge pana la 30000 de litrii extrasi pe ora in anumite cazuri.

   In ce soluri putem executa puturi de mare adancime

     Putem executa foraje puturi de mare adancime in diferite tipuri de sol cum ar fi:

– Soluri nisipoase

– Pamant lutos

– Soluri argiloase

– Soluri dure

   Ce utilaje avem la dispozitie   

Puturile de mare adancime se pot executa cu urmatoarele tipuri de utilaje, pe care societatea noastra le are in dotare:

– Foreza hidraulica rotativa cu circulatie de fluide (noroi de foraj)

– Foreza cu ciocan de fund eficienta in soluri foarte dure cum ar fi sisturi verzi (intalnite in Muntii Dobrogei), sisturi cristaline, calcare fisurate si exemplele pot continua

Puturile de mare adancime se foreaza cu sape cu diametre de 250 mm, 311 mm, 444 mm. Diametrul de forare se stabileste in functie de tipul si dimensiunile tubulaturii folosite.

Conteaza foarte mult ca diametrul sapei sa fie optim aleasa pentru ca locul ce ramane dupa tubare intre gaura forata propiu zisa si tubulatura sa fie suficient de mare pentru ca impachetarea cu margaritar sa fie optima.

Ce este foarte interesant in diametrul de forare/tubare, este faptul ca inainte nu se folosea cuart ca material filtrant. Asadar era nevoie ca diametrul de forare sa fie semnificativ mai mare decat diametrul de tubare. Daca se foloseste cuart ca material filtrant nu mai sunt necesare diferentele atat de mari intre diametrele de tubare/forare.

Ce debite pot furniza puturile de mare adancime

Forajele de mare adancime asigura debite mari de apa la o calitate superioara, facandu-le ideale pentru irigatii si industrie.

Tubulatura folosita de regula la puturile de mare adancime sunt metalice si din pvc de inalta presiune. La tubulaturile metalice se folosesc filtre de inox de tip Johnson. Pentru tubulaturile din pvc de inalta presiune se folosesc filtre Screen sau Johnson.

     Cu ce diametre putem tuba puturile de mare adancime

Dimensiunile tubulaturilor folosite la puturile de mare adancime sunt: 125 mm, 140 mm, 160 mm, 180 mm, 200 mm, 225 mm, 280 mm, 330 mm. Aceste tubulaturi din pvc sunt special fabricate pentru a rezista la presiuni ale pamantului foarte mari. Conform fabricantului tubulatura este clasificata dupa grosime:

  • – tubulatura care rezista la presiuni de pana la  45 de metri  – Clasa R8
  • – tubulatura care rezista la presiuni de pana la  90 de metri  – Clasa R10
  • – tubulatura care rezista la presiuni de pana la 300 de metri – Clasa R16

   Care sunt avantajele unui put de mare adancime

 Calitatea apei – teoretic , cu cat un put este mai adanc cu atat calitatea apei este mai buna

– Debitele de apa – de regula din puturile de mare adancime se pot obtine debite de apa industriale 15-30 mc/h , chiar si mai mari in anumite zone geografice si in anumite conditii.

     Ce dezavantare are un put de mare adancime

– Pretul – Un put de mare adancime nu este ieftin, costurile de executie + metrii forati ducand la sume finale destul de „piperate”

Pentru mentenanta de foraje puturi de medie adancime, va rugam sa vizitati pagina destinata acestor tipuri de lucrari la pagina pentru denisipari puturi sau denisipari puturi de mare adancime

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al serviciului:
nan ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(4 intrebari) Adauga intrebare
Ion ...
22.10.2023
Bunã ziua ,as vrea ofertã pentru un put de mare adâncime Localitatea Pribesti Jud.Vaslui…Multumesc
 
ECO Foraje Puturi .RO
Va multumim pentru solicitarea dumneavoastra in legatura cu Foraje puturi de mare adancime. In cel mai scurt timp un reprezentant al ECO Foraje Puturi .RO va va contacta. Pentru orice intrebare legata de Foraje puturi de mare adancime sunati la 0763.267.775
Ple ...
18.09.2023
Put de mare adancime in sat Topile,com.Valea-Seaca,jud.Iasi
 
ECO Foraje Puturi .RO
Am primit cererea dumneavoastra pentru Foraje puturi de mare adancime. Un email cu oferta pentru Foraje puturi de mare adancime va fost trimis pe email. Echipa ECO Foraje Puturi .RO va sta la dispozitie cu orice informatii despre Foraje puturi de mare adancime
Con ...
15.09.2023
115 metri com Havârna sat Gîrbeni
 
ECO Foraje Puturi .RO
Multumim pentru interesul aratat pentru Foraje puturi de mare adancime, pentru o oferta concreta de pret pentru Foraje puturi de mare adancime avem nevoie de mai multe detalii. Apelati acum echipa ECO Foraje Puturi .RO la numarul de telefon 0763.267.775 sau lasati-ne un numar si va contactam noi.
Bou ...
22.08.2023
Buna ziua. Am nevoie de o fantana/puț de MARE adâncime la casa, in sat Epureni( langa Husi), com. Duda-Epureni, jud. Vaslui. In cat timp se poate efectua? Ce pret ar fi? Efectuati si analize pentru apa, pentru a vedea daca este potabila?
 
ECO Foraje Puturi .RO
Multumim pentru interesul aratat pentru Foraje puturi de mare adancime, pentru o oferta concreta de pret pentru Foraje puturi de mare adancime avem nevoie de mai multe detalii. Apelati acum echipa ECO Foraje Puturi .RO la numarul de telefon 0763.267.775 sau lasati-ne un numar si va contactam noi.


Contacteaza-ne

ECO Foraje Puturi .RO

0763.267.775

0730.206.692

office@ecoforajeputuri.ro

www.ecoforajeputuri.ro

Cere oferta de pret